Kartonginvasion och nyklippta brudar

Fullt med snygga kartonger i vardagsrummet! Fullt med snygga kartonger i vardagsrummet!

Måndag morgon och tjejernas första dag på lovet och dessvärre ingen förbättring på sjukfronten för min del. Vill bara ligga i sängen och vila...inte alls kul och synnerligen långtråkigt efter 4 dagar och snart 2 utlästa böcker! Nu får det snart vara nog!!

Idag fick vi leverans av samtliga AC och kylskåp till hotellet. "Ganska" många kartonger kom hitforslade med lastbil. Tur att huset är så stort! Eftersom att priserna ska höjas framöver så bestämde vi oss för att slå till och handla nu, med resultatet att vardagsrummet de närmaste 5-6 månaderna är fullbelamrat med kartonger...Hmmm, sådär snyggt men ekonomiskt förstås;)

Tjejerna och Ubbe åkte in till Galle under eftermiddagen för att besöka frisören och få bort lite slitna toppar, ja, bara för tjejernas del då:) Maja och Stina fick ansade frisyrer och var halvnöjda när de kom hem. Alla var överens om att Mia är bättre!!!Såg ändå helt ok ut tyckte jag, klippa håret måste man ju ändå göra. Nästa gång är det min tur...inget jag ser framemot men är ens hår nära svintokonsistens så finns verkligen ingen återvändo, inte ens när man är på Sri Lanka!

Stina i frisörstolen!
Majas tur!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln