Mera strandhäng och mer fina julhälsningar

Ganska rejäl sak, om jag får säga det själv! Ganska rejäl sak, om jag får säga det själv!

Denna morgon när jag fortfarande låg kvar i sängen sa Ubbe efter sitt toalettbesök, "Det är en gräshoppa på toan. Ska jag döda den eller ska du släppa ut den?" Har ett litet blödigt hjärta så jag brukar faktiskt släppa ut de små liven. "Jag släpper ut den", svarade jag. Så första projektet denna morgon var att få ut en "hyfsat" stor gräshoppa från vår toa. Nåväl efter lite uttröttning av både mig och den så gick det till slut bra att fösa ut den på gräsmattan. Minsann lite nöjd !

Till frukosten fick vi besök av vår brevbärare/jultomte och inte mindre än två paket hade han i postsäcken till oss! Bättre och mer spännande är julafton! Finfina Maria och syster hade plockat ihop en massa godsaker, tidningar, julpynt och foto och skickat runt halva jorden, otroligt glada och tacksamma! Vilken lycka, tjejerna hoppade och studsade!

Därefter åkte vi förstås ner till... stranden. Som vanligt var det goa bad och trevliga människor. Familjen Elmén var iväg på dagsutfykt så idag fick vi roa med familjen Lundén och lite andra sköna lirare. Innan solnedgången körde vi en kubbmatch tillsammans med några som vi känner och dessutom restaurangens kock. En helt otippad vinst för mitt lag mot Ubbes, vi var helt värdelösa men tydligen så var vi bra nog;) Imorgon kör vi en returmatch, så nu gäller det att klura på strategin och ladda batterierna!

Vår egna jultomte/brevbärare!
Svensk kubb med en engelsman, en tysk, en lankes, svenskar och en kanadensare!
Svensk kubb med en engelsman, en tysk, en lankes, svenskar och en kanadensare!
Etiketter: post kubb jul

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln