Svettigt, kyligt och shopping

Så här glada var det inte under  denna heta tågresa... Så här glada var det inte under denna heta tågresa...

Ja, så var det full rulle igen i Babelena house denna morgon. Packning, frukost och ringa efter Tuk-Tuk. Valet stod mellan att ta en AC-buss från Galle(30 minuter bort) som skulle ta 1,5 timmar eller ta Semi-express tåg  direkt från Hikka, som visade sig ta 3,5 timmar. Vi valde tåget direkt från Hikka. INGET bra val!! Herregud, varmt som i en bastu och tåget stannade vid varje "mjölkpall"(som vi skulle sagt i Sverige). Otroligt vilken prövning! Hur mycket kan man längta efter svala vindar och en dusch, egentligen? MYCKET!

Väl framme vid det fina AC-hotellet slängde vi oss i poolen och käkade lunch på ett AC-svalt rum. Vilken lyx! Därefter var det dags för en shoppingrunda ute på stan, i ett shoppingcenter med AC, förstås. Första rundan på nästan åtta månader!!! Klart vi var sugna! Så lite t-shirts  och shorts blev det innan vi avslutade med en middag på en AC-restaurang, såklart och sedan gottade ner oss i vårt AC-rum, modell större. Åhh, vad skönt att sova i ett svalt rum...vi ska sova SÅÅÅÅ gott inatt, god natt kära vänner!

Säga vad man vill om tågresan, men vackert är det emellanåt.
Säga vad man vill om tågresan, men vackert är det emellanåt.
Äntligen lite shopping! Nu blev det ingen hatt denna gång, annars tyckte jag att Ubbes hatt var väldigt fin;)
Kvällsmys i vårt sköna AC-rum!!! Vad mer kan man önska denna kväll?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln