Surt sa Stina och nu laddar vi om batterierna

Mums med lite färskpressad limejuice! Mums med lite färskpressad limejuice!

Stina är bättre...halleluja! Det känns grymt skönt. Doktor Prasanga har ökat alla doser till det yttersta känns det som och nu har han också lagt till färskpressad limejuice med lite honung i som en daglig dos. Inte något son Stina gick igång på... Imorgon är det återigen dags för behandling i runt 60 minuter och jag skulle nästan vilja påstå att detär lika jobbigt för mamma Carin att assistera doktorn i alla dessa olika behandlingar som för lilla Stina att härda ut...nästan:)

Idag har jag fått den första uppsydda klänningen levererad för 18 kronor för tyget och 30 kronor för sömmerskans jobb. Väldigt vacker färg på tyget, hallonrött, men trots ett grymt bra pris så är kvalitén inte vad jag hoppats på, riktigt! Får leta vidare efter en mer noggrann sömmerska som också kan köra sick-sack på maskinen. Inte säker på att denna sömmerska hade den funktionen på sin sy-maskin. Bara att leta vidare!

Idag och några dagar framöver är det "tillfälligt avbrott". Vi är helt ensamma, bara familjen. Heidi med ungdomar checkade ut idag och Mia och Janne med barn checkar in onsdagen den 23 april. Full rulle men också fantastiskt roligt att kompisar faktiskt reser hela denna långa vägen för att hälsa på oss... Ett stort tack för att ni kommer och väldigt roligt att få visa er vårt Sri Lanka! Laddar för vårt nästa besök nu och oj, vad det ska bli kul!

Fin färg men tyvärr inte så välsydd!
Fin färg men tyvärr inte så välsydd!
Vi laddar batterierna!
Vi laddar batterierna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln