Äntligen musli!

Carin in action i köket. Carin in action i köket.

Dags för en "göra-nytta-dag". Tvättade lite lakan och äntligen var det dags för att göra egen musli. Det finns verkligen ingen musli eller några goda flingor här! Och de som finns kostar skjortan. Vi brukar köpa cornflakes och den förpackningen går nästan på 50 kronor. Helt hutlöst! Så efter lite letande har vi nu hittat havregryn, solrosfrö och finfin mandel. Med lite honung, cashewnötter, olja, vatten och kanel så blir det ju en alldels perfekt morgonmusli. Och så blev det faktiskt! Väldigt nöjd med att ha ett litet lager med knaprig musli att blanda ihop med all god frukt som finns här nere!

Nu när lilla soff/sängen ute på verandan är färdigpimpad med nytt överdrag och en drös kuddar verkar det som att den platsen kan bli familjens nya tillhåll i huset. Det är väldigt mysigt att ligga där både på dagen och kvällen! Tjejerna var inte sena ikväll att bänka sig där. Inte helt fel en onsdagskväll, kolla film på verandan och höra syrsorna spela i 28-graders värme i december. Jo, det kan funkade absolut;)

Mysig avkoppling efter en lång skoldag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln