Vi njuter...

I väntan på ett 55 minuters försenat tåg... I väntan på ett 55 minuters försenat tåg...

Tja, vad ska man säga? Det är förstås en fröjd att serva min kära långväga familj med såväl Tuk-tuk-hjälp, kontantuttagssupport eller restaurangeskort. Helt enkelt så är livet väldigt gött när familjen är här och vi bara kan visa upp allt det bästa som vi har hittat under de senaste 14 månaderna i Hikkaduwa. Otroligt roligt!

Idag har vi gjort Galle, tågresa på ditvägen och bussresa på hemvägen. Imponerande att de "gamla" orkar med. Men än så länge, så ger sig inte mina kära föräldrar och det är jag så otroligt glad för, att de faktiskt packade ihop sina krafter, tillsammans med syster och systerbarn, och tog flyget ändå ner till Sri Lanka. Kusinerna skrattar och är bara såå sköna mot varandra så att det värmer i hjärtat!

Finfina kusiner!
Finfina kusiner!

Just nu är det lite svårt att formulera vad jag känner i text, men mitt hjärta är fullt och jag vill bara stanna tiden, för det är en sådan härliga känsla att få rå om sina nära och kära efter så lång tid. Jag kan verkligen förstå hur människor känner som måste vara ifrån varandra av någon anledning. Hjärtat går liksom på halvfart under tiden! Nu njuter vi av att vara här och nu och tar en dag i taget! I morgon bär det av på utflykt till teplantage och Mirissa, och nu är det dags för sängen! God natt önskar jag med ett skevt litet leende på läpparna...

Gänget njuter vid poolen!
Gänget njuter vid poolen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln