Trasigt, langning och fredagsparty!

Julia, Arvid och Maja ute på äventyr denna fredagskväll! Julia, Arvid och Maja ute på äventyr denna fredagskväll!

Fredagsmorgonen bjöd på en riktigt jobbig utmaning, min mobiltelefon gick inte att ladda. Man blir allt lite desperat när batterisiffran snabbt sjunker från 47 till 23% utan att man kan göra något. Testade olika sladdar, uttag och rengöringsmetoder till absolut ingen nytta. Så det blev till att åka till Galle för att byta ut en del i telefonen. Åhh, vad lycklig man blir när man får tillbaka sin kära lilla telefon. Du milde göta petter, vad jag är beroende av min telefon, kan inte tänka mig en dag utan den... 

Förutom det så löpte hotellbygget på precis enligt plan. Imorgon gjuter de sista bjälklaget över "hålet" i frukostmatsalen, med start klockan 06.00. Inte så jättekul, faktiskt, på en lördag! Speciellt inte-så-jättekul blir det för Julia och Arvid som tillsammans med Maja "gör" stan ikväll och som dessutom ska sova här i natt. Nåväl, ungdomar som går upp tidigt en lördagsmorgon har väl aldrig varit skadande i alla fall...Däremot så är Ubbe väldigt nöjd över att bo på arbetsplatsen och kunna sova så länge som möjligt...

Idag har vi också varit med om att barnen har köpt ut alkohol till sina föräldrar...inte riktigt vad vi är vana vid, men alla varianter finns tydligen;) Här har vi det väldigt bekvämt eftersom att det bara är 100 meter till affär och spritbutik, så vi skickade iväg tjejerna för att handla mat och kanske kunde de köpa med någon flaska vin. Jajamen, det gick alldeles utmärkt.  Maja och Stina kom hem väldigt glada med två flaskor vin som de dessutom köpt med mitt kort. Ja, lite annorlunda mot hemma, helt enkelt!

Så med ett glas vin,lite chips, en fungerande mobiltelefon och  en styck dator sittande i sängen önskar jag er alla en skön helg i hösten!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln