Dammsugaren får vänta

Hmmm, det var lättare sagt än gjort att hitta en liten dammsugare till familjen Ternön. Jag och Ubbe har genomsökt hela Hikkaduwa idag och hittat två! dammsugare. Väldigt stora och lite konstiga och alldeles för dyra. En 500-600 hundra kan man ju tänka sig, men inte det dubbla! I detta landet är elektriciteten extremt dyr och därmed är inte efterfrågan så stor på dammsugare heller. Alla elektriska prylar är dyra och därför ingenting som säljs till var och varannan lankes. Lutar åt att vi får vidga vårt letande till större ställen, typ åka till Galle. Så de små insekterna kan lugnt roa sig i vårt hus ett tag till!

Idag har det periodvis ösregnat, helt underbart och hur mysigt som helst. Helt plötsligt blir temperaturen överkomlig och jag tyckte nästan att jag frös;) Stina var ju bara helt tvungen att ge sig ut i ösregnet och njuta! Visst ser det härligt ut?

 

För oss som är intresserade av fotboll så är ju Tofta gif det givna laget. Men i lördags när vi var i en fantastisk hundaffär så fick TGIF en helt annan betydelse. Tänk vad fint och ta till er alla hängivna fotbollsspelare;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln