Plump och kladdkaka

Jaha, så var det bara vi igen! Tomt och väldigt lugnt! Åkte och fixade lite julklappar till Anna, Sebastian och Britta, de som vi ska fira julafton med imorgon! Efter det drog vi ner till stranden, rejält bad- och surfsugna!
Ingen bra surf idag, alldeles för höga vågor, sa surfkillarna när vi kom ner. Så idag fick det helt enkelt bli ett parti "Plump" istället med kortleken på land!
 

Kvällen avslutades med att Maja drog igång med att baka kladdkaka! Mmmmm, helt enkelt en "julkladdkaka" för att tas med till Unawatuna på julfirandet imorgon. Vilken go doft! Det är dock så att det bär emot litegrann att ställa sig och baka när det är drygt 30 grader i köket INNAN man startat ugnen. Det är då man blir sugen på att använda bikini till annat än att bada i!
Ser framemot Majas "julkladdkaka" med grädde imorgon. I år blir verkligen ingenting enligt traditioner, nej, i år blir det alltså "julkladdkaka", kanske en ny tradition, vem vet? Det blir gott:)

Maja bakar och Stina ritar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln