Det blev en dag på stranden...

Ganska ok utsikt! Ganska ok utsikt!

En skön vilodag mitt i veckan, inte fel med Pooja(fullmånesdag)! Efter denna dag säger lankeserna att det ska sluta regna, nu börjar den torra säsongen. Det stämmer säkert för ikväll vräker regnet ner, kanske kommer allt nu denna kväll, sista chansen liksom;)

 

Dagen har varit fantastisk och fullt med människor på stranden och surfare i vattnet. Mellan havsdoppen har vi legat och tryckt i skuggan på en solsäng, läst och spelat spel. Underbart!

Imorgon blir det lite andra uppdrag. Blev just klart att vi ska ha middagsbjudning för 12 personer(bland annat rektorn på skolan) på lördag och temat är husmanskost! Det blir till att rulla en del köttbullar och göra potatismos/koka potatis. Som tur är fick vi levererat lingon i rättan tid för denna bjudning. Tack för det, Olle och Lena! Men som det är nu är vi trångbodda, saknar en hel del porslin, några ingredienser och lite julfint. Så de närmaste dagarna blir fulla av planering för den STORA lördagen!

Onsdagen avslutades med en god drink av vår egen bartender på Babelena house. Med vattenmelon, lime och King coconut. Mmmm, jättegod! En bra avslutning på en lyxig onsdag med fullmåne bakom regnmolnen!

Även katten trivs på stranden!
Även katten trivs på stranden!
Mums!
Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln