En regnig och mysig dag

Post med "lite" svårtydd text! Post med "lite" svårtydd text!

Efter dagens yoga hade brevbäraren tryckt in ett brev till oss i grinden. Wow, brev! Så spännande! Lite mindre spännande blev det när vi försökte läsa vem det var till! Inte alls lätt, det blir till att hitta någon som kan översätta de här krumelurerna!

Efter att vi nu satt igång med hotellbygget är det många saker som måste fixas, bland annat hitta någon som kan göra snygga sängar som vi vill ha dem. En bra möbel på ett hotell;) Besökte statens egna möbelaffär(där de har fasta priser) idag i Boosa för att höra vad det skulle kosta att tillverka sängarna enligt våra önskemål där! Cirka 50 000 rupees(ca 3000 kronor) för en dubbelsäng, men då var de inte säkra på att de kunde målas mjölkvita. Får kolla runt lite och se vad snickarna i närheten kan erbjuda!

Efter besöket i möbelaffären åkte vi till skolan för ett föräldramöte. Här har man föräldramöte mitt på dagen. Det hela startade 14.15. En mycket märklig tid, mitt på dagen, men så är det här så det är bara att gilla läget! Givetvis bestämde sig regnet för att fullständigt ösa ner när vi var på väg, så snabba ryck för oss att kasta oss in under en liten affärspresenning för att undvika en fullständig dusch. Man vill ju se lite anständig ut när man träffar de andra föräldrarna;)

Kvällen avslutades med ett skönt torsdagsmys med de bästa svärföräldrarna, farmor/farfar och föräldrar! Gött med besök från Sverige!

Regnet det bara öser ner...
Regnet det bara öser ner...
Såååå mysigt!
Såååå mysigt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln