Boktips och feber...

Jaha, så var det måndag och ny vecka. Idag var det en synnerligen seg dag. Den kom sig liksom inte riktigt! Ubbe har fått ett bakslag med feber så han ligger mest vågrät hela tiden och jag har bara väldigt tråkigt!

Såna här dagar försöker jag verkligen att bara vara, ta det lugnt och bara njuta! Men det är sannerligen svårt! Tror kanske att jag blivit bättre men hela tiden så sitter den där lilla människan på axeln och tycker att jag inte gör någon nytta. Hmmmm...

För övrigt denna lilla måndag så kom det en lapp från skolan att minnsan hade inte Stina, eller var det Maja, som trampat på en nål och fått ett plåster på foten. Då måste de nämligen skriva en olycksfallsrapport som både "vittnet", rektor och förälder måste skriva under. Ja, kanske att det finns lite annat att göra i skolan än att skicka hem dessa lappar. Men, som artig svensk, är det bara att skriva under och skicka tillbaka.

Nåväl, jag läste ut en mycket bra och mycket sorglig bok om tre systrar från Bangladesh, ja ni hör själva. Givetvis är den eländig men samtidigt fin och ändå hoppfull. Rekommenderas verkligen! Den heter " Innan floden tar oss", fick den av Lena. Inte så uppmuntrande titel direkt, så vill man läsa något uppmuntrande, så hoppa över denna! Så nu behövs det lite lättsamt läsning som uppvägning för boken. Dags att sätta tänderna i en "Svensk damtidning" som rykande färsk kom levererad från Sverige och syster i förra veckan. Skvaller...smaskens, precis vad som behövs en regnig måndagskväll:)

Boktips!
Boktips!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln