En helt vanlig onsdag

Onsdagsförmiddagen ägnades åt städning och tvätt i Babelena house. I bara underkläder putsade och fejade vi för glatta livet! Det behövdes verkligen, det blir mycket insektslik och geckoödlebajs på golvet efter några dagar här. Denna lilla sötisen hittade Maja på sitt rum häromdagen. Men alla geckoödlorna är inte så små utan här finns riktigt rejäla doningar och de bajsar inga småbajsar kan jag intyga! Men som tur är så har vi vår lilla Ärta som smidigt drar i sig alla bajsar och insekter! Heja Ärtan!
Något man inte klarar sig utan i ett hem, är en bra disktrasa. Så Ekelunds i Horred finns nu i Babelena house i Hikkaduwa. Bra reklam för ett företag som gör fantastiska disktrasor!

Efter skolans slut var Maja sugen på att övningsköra vår vespa, Humlan, och Ubbe var inte direkt nödbedd med att assistera henna. Hon fick köra på lilla vägen och var lika lycklig som ett barn på julafton. Väldigt roligt att se, men knappast att vi släpper ut henne på stora vägen och frågan är när vi släpper ut gamla Carin på vägen? Får öva lite mer tror jag innan det är dags! Inte helt smidigt med vänstertrafik för en gammal högervan hjärna som min!

En glad övningsförare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln