Äntligen kyla och hjärnkapacitet

Efter månader med strålande sol och blå himmel vaknar vi denna morgon till ljudet av...regn. Hur ljuvligt är inte det? Frukosten denna sköna söndag intogs på verandan utomhus till smattret av uppfriskande regn. Det regnade till och med så mycket att vattenskrapan i duschen fick plockas fram...men vad gjorde väl det! Äntligen en dag med en fungerande hjärna utan värmeslag.

Dags för fru hoteldirektör att göra lite praktiska saker inför vår framtida hotelldrift, och då tänker jag inte på själva byggandet! Det är ju också viktigt att ha ordning på bokningar m.m. Så lite överskådliga bokningslistor snickrade jag ihop. Bokningarna trillar in, jättekul, men då gäller det att ha ordning på datum och gäster!

Maja har återigen snickrat ihop en liten film, med ett eget Jippieintro, väldigt tjusigt! Klicka här för att titta på den !

Framåt kvällskvisten sjönk helt plötsligt temperaturen med fem grader, till 28. Helt chockartat och nästan lite kyligt;) Idag fick det allt bli lite festmiddag. Vi slog till med systers hitskickade grönpepparsås och marinerad kyckling. En middag som passar perfekt när livet återvänder efter många veckors "värmekoma". Nu håller vi tummarna för att den nyvunna hjärnkapaciteten och att "kylan" har kommit för att stanna...

Bokningslistor á la Exel.
Bokningslistor á la Exel.
Yeah, bara 28 grader, ljuvligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln