Ut med julen och in med Broms!

Plockat bort julen! Plockat bort julen!

Söndag morgon och det fick bli lite utrensning av julen, bortplockning av två jultomtar, lite julkulor, två fina filthjärtan samt två söta julslingor med små tomtenissar. Det gick fort! Så nu inväntar vi "våren":)

Efter att vi förberett för trevliga familjen Broms ankomst så drog vi ner stranden för lite avkylning, över 30 grader ute. Otroligt skönt att svalka oss i havet. Stina och Ubbe lånade bodyboards och surfade runt med dem i de enorma vågorna. Idag var det rött flagg med vågor runt 3 meter höga. Inget att skoja med, 5 personer kom alldeles för långt ut i havet och fick eskort av surfkillarna på sina surfbrädor för att ta sig in igen. Man ska inte underskatta havet här!

Vi 18-tiden ramlade den glada familjen Broms in direkt från Ella. Åhh, vad roligt! Ikväll blev det taccos a la´lankes och det blev inte alls så dumt! Så trevligt att få höra om deras äventyr de senaste dagarna! Gött med lite sällskap i Babelena house idag!

Ubbe och Stina in action!
Ubbe och Stina in action!
Välkommen tillbaka till Hikkaduwa familjen Broms:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln