Ut med julen och in med Broms!

Plockat bort julen! Plockat bort julen!

Söndag morgon och det fick bli lite utrensning av julen, bortplockning av två jultomtar, lite julkulor, två fina filthjärtan samt två söta julslingor med små tomtenissar. Det gick fort! Så nu inväntar vi "våren":)

Efter att vi förberett för trevliga familjen Broms ankomst så drog vi ner stranden för lite avkylning, över 30 grader ute. Otroligt skönt att svalka oss i havet. Stina och Ubbe lånade bodyboards och surfade runt med dem i de enorma vågorna. Idag var det rött flagg med vågor runt 3 meter höga. Inget att skoja med, 5 personer kom alldeles för långt ut i havet och fick eskort av surfkillarna på sina surfbrädor för att ta sig in igen. Man ska inte underskatta havet här!

Vi 18-tiden ramlade den glada familjen Broms in direkt från Ella. Åhh, vad roligt! Ikväll blev det taccos a la´lankes och det blev inte alls så dumt! Så trevligt att få höra om deras äventyr de senaste dagarna! Gött med lite sällskap i Babelena house idag!

Ubbe och Stina in action!
Ubbe och Stina in action!
Välkommen tillbaka till Hikkaduwa familjen Broms:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln