Nya plantor och Stinas soppa

De senaste dagarna har det hänt en hel del inomhus men framförallt syns det, att det hänt en del utomhus. Igår kom det en gigantisk palm på en lastbil. Sista biten fick de lyfta den med en lyftkran ner i det enorma hålet i vår gräsmatta. Trädgårdsmästaren sa att om 6 månader kan vi använda palmen till en hängmatta...som jag så gärna vill ha!!!!!! För drygt 1800 svenska kronor fick vi alltså en stor palm transporterad och planterad på tomten. En palm måste vi ju ha i en hotellträdgård på Sri Lanka...så det var det värt!
 

En norsk/lankesisk chillibuske måste man ju ha;) En norsk/lankesisk chillibuske måste man ju ha;)

Sedan fick vi ett fint litet trädgårdstillskott av Jörn och Charlotte. De hade fyndat en liten fin chilli-buske på en marknad, och det är så klart något vi också måste ha i vår hotellträdgård. En norsk/lankesisk chillibuske;) Tack för den, den kommer att göra sig fint här och vi ska ta hand om den!

Stina fick för sig att göra kvällsmat denna onsdag och det tackar man ju inte nej till(härligt att slippa). Så med support från storasyster och lite från mamma så slängde hon ihop en purjolök- och potatissoppa med vitlöksbröd. Mums och alldels perfekt kvällsmat en helt vanlig onsdag.
 

För övrigt bjöd kvällen på en spektakulär solnedgång och vackra färger efter lite moln och skurar. Jag kan aldrig se mig mätt på detta land, det är så vackert!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln