Nya bekantskaper och testgäster

Jajanthi och Siri Jajanthi och Siri

Från och med denna vecka har vi fått en rejäl förstärkning till Jippie the villa. Numera har vi personal på hotellet!!! Vilken lyx och vilken konstig känsla att ha två anställda. Välkomna Jajanthi och Siri!
Tillsammans med dem kommer vi att vara laddade till tänderna för att serva alla trevliga människor som ska bo hos oss denna säsong. Och just nu håller vi faktiskt på att övar på två stackars "testgäster". Inte nog med att de ställer upp som testgäster bland alla byggare och alla byggprylar, de hade också med sig en mängd godsaker från Sverige!!! Vilken lycka, igen! Nu är vi helt klart bortskämda skulle jag säga! Svenskt pålägg och kaffe varje dag!!! Det bästa de hade med sig enligt Ubbe var förstås...200 möbeltassar!!!! Ingen kan som han gå igång på de mest konstiga saker...och denna gång var det ...möbeltassar. Ja, så kan det vara;)

Fantastiskt trevliga Evelyn och hennes lika trevliga dotter, Mira, är här på besök och bor i rum 1(som nu bara är en tavla från att vara helt klart). Kändes nästan lite högtidligt igår att välkomna dem och lite pirrigt imorse att tillaga frukost till våra "testgäster". Tyvärr bjuder Hikkaduwa just nu mest på regn men vi håller alla tummar och tår för att det ska spricka upp och våra gäster ska få se Hikkaduwa från sin allra bästa sida, i strålande sol nere vid havet!

Våra "testgäster"...
Våra "testgäster"...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln