Intensiva familjedagar

Varenda timme och varje minut har vi de närmaste dagarna bara ägnat åt att vara här, nu och tillsammans. Tidpunkten då Maja och Stina åker hem till Sverige närmar sig med stormsteg och strupen snörs ihop så fort jag tänker på det! Alltså tänker vi inte på det...så har vi gjort tidigare när vi haft besök och så gör vi nu och det fungerar! Imorgon bär det av till flygplatsen för att vinka av våra älskade "ongar" för avresa till Sverige. Inte alls kul...nu dröjer det en och en halv månad för mig innan jag återser dem och för stackars Ubbe dröjer det mer än tre månader. Tufft och väldigt, väldigt tomt! Men nu är det som det är, vi har valt situationen och det är bara att bita ihop...som tur finns det ju fantastisk kommunikation nuförtiden och en snäll familj som hjälper till på hemmaplan.

De senaste dagarna har minst sagt varit intensiva. Här ska upplevas till sista stund. Förutom ett antal surfstunder så har vi varit ute på snorkel/dyktur  med vänner och där fick tjejerna blodad tand så de har hunnit med två dyk de senaste dagarna och det lyser ur ögonen på dem när de berättar om den häftiga undervattensvärlden. Låter helt magiskt! Skulle tro att det blir en fortsättning på detta under nästa säsong.

Glada nybörjardykare!
Glada nybörjardykare!

Lilla Pippi känner nog av våra planer för hon har varit väldigt orolig den senaste tiden och legat precis utanför dörren hela nätterna liksom för att vakta. Men lilla "Pippiluring" får allt stanna kvar i hennes miljö och nästa säsong kommer det att bli sååå roligt att träffa henne igen. Längtar redan och bävar så inför morgondagen...hualia!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln