Skatten finns i Babelena house

Denna helgen har vi varit så flitiga med att köpa hem säckar, däck, ståltråd, leta strandfynd med mera för att kunna slänga ihop lite olika saker inför vår annalkande hotellinflyttning. Ståltråden köper man per vikt och det blev hela 500 rupees(30 kronor) för runt två kilo ståltråd. Känns helt ok? De nya chilisäckarna och däcken ska bli finfina pallar och ståltråden ska bli häftiga klädhängare i trä. Håll nu alla tummar för att allt detta ska hinnas med! Ubbe lär få göra det mesta...inte är det jag som är den mest händiga i vår familj;)

Gårdagen bjöd på en synnerligen dåligt wi-fi. Det är helt ok att ladda ner saker men att ladda upp en fil eller bild tar sååååå lång tid. Fråga mig inte varför? Men idag när vi mätte var det över 27 megabit i nedladdning och hela!!! 2, 38 i uppladdning. Väldigt väldigt dåligt och märkligt att det skiljer så mycket. Det tar alltså en stund att ladda upp en fil...en sisådär 20 timmar eller liknande:( Helt overkligt när man är van vid de svenska näten och dess snabbhet...men, men tålamod, tålamod och sedan en liten dos tålamod, så löser det sig. Vill ni nu äntligen se filmen från vårt äventyr när Stina fyllde tonåring så klicka på bilden nedan.

Under eftermiddagen har Ubbe förberett storgjutningen på hotellet imorgon, våra nya säckar hänger på tork och jag och Stina har varit på stranden och letat strandfynd. Känner oss ganska nöjda efter dagens utflykt. En hel del fina brädor både med och utan färg, en palmstubbe och några coola tommma flaskor. Fortfarande oklart exakt vad vi ska ha alla saker till men tror nog att vi kommer på något bra användningsområde framöver. Just nu känns det som att ha en skatt, när man samlar på sig lite här och lite där för att så småningom inreda ett hotell på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt. Det känns väldigt lyxigt och kul att ha detta att se framemot! Spännande fortsättning följer framöver ...

Dagens coola strandfynd!
Dagens coola strandfynd!

Kommentera gärna:

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln