Byggrapport

Här hamnar rum nummer 1:) Här hamnar rum nummer 1:)

Hotellet har under senaste veckan fått "vila" då samtliga hantverkare firat det singalesiska/hinduiska nyåret.
I fredags var det återigen vardag för lankeserna och då armerades grundbalkarna  färdigt. Så nu bygger hantverkarna formar, av den traditionella modellen. Såväl under lördagen som idag. I början av veckan ska alla balkar gjutas och därefter ska det fyllas på med en stor mängd massor. Vi räknar med att i slutet av denna vecka kommer "poolkillarna" för att sätta spaden i marken för att gräva den lilla "plaskdammen" .

Arbetet flyter på väldigt bra, säger Ubbe, som är familjens specialist. Tidsplanen håller hyfsat än så länge. Han är nere nästan varje dag för att kolla av och ibland "muta" med lite fika. Tydligen funkar det hemma i Sverige och på Peab;)
Tufft för dem att jobba i denna värmen. Idag var det 35 grader i skuggan. Håller tummarna för lite lägre temperaturer framöver, både för dem och för oss;) 

Tadam...lite förändringar på sidan. Längst upp finns en flik som handlar om vårt hotell. Där finns information om hotellet! Nu är det fullt över nyår!!! Yeah, grymt...Men det finns nätter övriga tider så hör av er och BOKA!
En annan liten "finess" är att till höger på sidan nedanför "senaste inläggen" hittar du YouTube. Trycker du på den så hamnar du direkt på vår kanal på Youtube med samtliga filmer och tjejernas videodagbok. Lätt som en plätt!
Med det önskar vi en skön söndag, nu laddar vi återigen för vardag och skola imorgon!

Fin plats för ett hotell, va?
Varmt, varmt, varmt...pust!
Varmt, varmt, varmt...pust!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln