Byggrapport

Här hamnar rum nummer 1:) Här hamnar rum nummer 1:)

Hotellet har under senaste veckan fått "vila" då samtliga hantverkare firat det singalesiska/hinduiska nyåret.
I fredags var det återigen vardag för lankeserna och då armerades grundbalkarna  färdigt. Så nu bygger hantverkarna formar, av den traditionella modellen. Såväl under lördagen som idag. I början av veckan ska alla balkar gjutas och därefter ska det fyllas på med en stor mängd massor. Vi räknar med att i slutet av denna vecka kommer "poolkillarna" för att sätta spaden i marken för att gräva den lilla "plaskdammen" .

Arbetet flyter på väldigt bra, säger Ubbe, som är familjens specialist. Tidsplanen håller hyfsat än så länge. Han är nere nästan varje dag för att kolla av och ibland "muta" med lite fika. Tydligen funkar det hemma i Sverige och på Peab;)
Tufft för dem att jobba i denna värmen. Idag var det 35 grader i skuggan. Håller tummarna för lite lägre temperaturer framöver, både för dem och för oss;) 

Tadam...lite förändringar på sidan. Längst upp finns en flik som handlar om vårt hotell. Där finns information om hotellet! Nu är det fullt över nyår!!! Yeah, grymt...Men det finns nätter övriga tider så hör av er och BOKA!
En annan liten "finess" är att till höger på sidan nedanför "senaste inläggen" hittar du YouTube. Trycker du på den så hamnar du direkt på vår kanal på Youtube med samtliga filmer och tjejernas videodagbok. Lätt som en plätt!
Med det önskar vi en skön söndag, nu laddar vi återigen för vardag och skola imorgon!

Fin plats för ett hotell, va?
Varmt, varmt, varmt...pust!
Varmt, varmt, varmt...pust!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln