Vardag och samlad familj

Måndagslunch på Dineth. Två Rottys, två fruktjuice och en flaska vatten, 840 rupees, cirka 50 kronor, helt ok! Måndagslunch på Dineth. Två Rottys, två fruktjuice och en flaska vatten, 840 rupees, cirka 50 kronor, helt ok!

Jaaa, så var ordningen återställd och när måndagsmorgonen obarmhärtigt:) slog till så låg min käre make bredvid mig i sängen precis som det ska vara. Således alla familjemedlemmar åter i boet...Babelena house. Igår eftermiddag återvände Ubbe från sin lilla kite-utflykt till Kalipitya, tämligen frustrerad. För lite vind, var det korta omdömet! Ja, vad kan man säga...synd...;(

Vi har fått ytterligare familjemedlemmar i trädgården. En typ av kolibri med lång böjd näbb har just under febrilt arbete ordnat ett litet boende under ett träd och helt enkelt lagt ett gäng ägg där för att invänta kläckning. Ser hur mysigt ut som helst och vi ser framemot att se de små fågelungarna framöver.


Eftersom att måndagen inte är den mest rafflande dagen i veckan så slog vi till med en god wrap ikväll, med många goda grönsaker, en kall sås och lite grillad kycklingfilé till. Inte alls dumt! Ibland när man minst anar det så kommer det till en! Alltså något smarrigt recept som även funkar här nere i Sri Lanka! Och tur är väl det!

"Fågelfamiljeinflyttning" i trädgården!
"Fågelfamiljeinflyttning" i trädgården!
Wraps med kyckling, funkar även en måndag.
Wraps med kyckling, funkar även en måndag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln