Energiboost och avsked

Äntligen har nu Ubbe hittat ett hyfsat massageställe för honom att gå till för att få lite massage. För övrigt ett tips från en av våra gäster. En liten, liten hydda nere på Narigamastranden längst bort, med utsikt över havet under tiden det masseras. En lankes och hans fru som masserar och inte nog med det, de bakar alla olika sorters kakor(både traditionella och lite mer vilda;) varianter efter önskemål), och dessutom kan man boka turer hos dem. En alldels utmärkt affärsidé förstås, att sälja turer, kakor och massage. Klockrent och såååå lankesiskt och charmigt! Så nu har herr Ternön fått sig en liten påfyllning med energi och ork via en timmes helkroppsmassage. Lovande inför de stundande arbetena(fixa hyllor i förråd 1 och 2, fixa taket, hyllor i poolrummet m.m.) som ska göras.

Tjejboost på coola Mambos.
Tjejboost på coola Mambos.

Jag har också fått mig en liten energiboost i form av en dos tjejsnack med härliga Susanne som också är på äventyr i Hikka med sin familj. Otroligt lyxigt att bara ett stenkast ifrån sitt boende sitta nere vid havets brus och ta sig en liten drink i "goda vänners lag" och njuta av livet! Det måste väl ändå vara det som kallas livskvalité?

För säga vad man vill om att bygga hotell, men det tar definitivt på krafterna och emellanåt är orken helt sluttömd! All påfyllning är nu sååå välkommen!

Imorgon avslutas skolan här för Maja och Stina och det är med ett tungt hjärta som tjejerna åker dit i morgon för sista gången. En av familjens favoritlärare Mr Curtis, åker redan till Australien ikväll på jullov, så honom fick vi ta avsked av idag i skolan. Otroligt sorgligt och tårfyllt. Sååå mycket som tjejerna och Mr Curtis haft ihop under denna tid och vi också, faktiskt. Det har varit en fröjd att träffa honom, se hans leende och höra honom sjunga alla sina härliga sånger. Vilken skön lirare! Lycka till Mr Curtis och stort tack för din insats!

Härliga Mr Curtis.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln