Poolbygge och parasollfot

Ubbe tillsammans med "poolkillarna" mäter ut var poolen ska ligga. Ska grävas på torsdag! Ubbe tillsammans med "poolkillarna" mäter ut var poolen ska ligga. Ska grävas på torsdag!

Idag var det läge för en ny strategi! Är trött på mig själv och mitt gnällande över värmen, det är ju ingen överraskning att det  inte hjälper att gnälla, vädret ändrar sig när det vill! Inte helt otippat;)

Så idag, istället för att sitta klistrad framför en fläkt hemma och svettas, så var jag aktiv med Ubbe och svettades aningen mer, men hade det betydligt trevligare under dagen.

Vi åkte till bygget och mätte ut poolen, jag tryckte förstås i skuggan och tog foto;) Sedan körde vi till en skräddare för ett nytt försök med en klänning. Han skulle ha 200 rupees för att sy en klänning. Hela 12 kronor, för sitt arbete ville han ha, ja, då kan man ju faktiskt chansa några gånger, tycker jag. Hoppas förstås på finfint resultat. På vägen till skräddaren stötte vi på ett glatt gäng som höll på med ett vägarbete, inte helt säkert enligt Ubbes tycke. En av arbetarna fick bara hålla parasollen medan de andra jobbade...undra vad man har för titel då...Leg. parasollfot eller nåt liknande;)

Innan tjejerna kom från skolan hem hann vi med ett härligt dopp i havet...underbart och precis lagom mycket vågor! Här är så otroligt vackert och det är sannerligen en stor lyx och ynnest att bara få vara, här! Viktigt att påminna sig om det ibland, var man än är, skulle jag tro!

Vägarbete i Hikka, varav en person som bara håller i parasollen...
"Badpojken" poserar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln