Poolbygge och parasollfot

Ubbe tillsammans med "poolkillarna" mäter ut var poolen ska ligga. Ska grävas på torsdag! Ubbe tillsammans med "poolkillarna" mäter ut var poolen ska ligga. Ska grävas på torsdag!

Idag var det läge för en ny strategi! Är trött på mig själv och mitt gnällande över värmen, det är ju ingen överraskning att det  inte hjälper att gnälla, vädret ändrar sig när det vill! Inte helt otippat;)

Så idag, istället för att sitta klistrad framför en fläkt hemma och svettas, så var jag aktiv med Ubbe och svettades aningen mer, men hade det betydligt trevligare under dagen.

Vi åkte till bygget och mätte ut poolen, jag tryckte förstås i skuggan och tog foto;) Sedan körde vi till en skräddare för ett nytt försök med en klänning. Han skulle ha 200 rupees för att sy en klänning. Hela 12 kronor, för sitt arbete ville han ha, ja, då kan man ju faktiskt chansa några gånger, tycker jag. Hoppas förstås på finfint resultat. På vägen till skräddaren stötte vi på ett glatt gäng som höll på med ett vägarbete, inte helt säkert enligt Ubbes tycke. En av arbetarna fick bara hålla parasollen medan de andra jobbade...undra vad man har för titel då...Leg. parasollfot eller nåt liknande;)

Innan tjejerna kom från skolan hem hann vi med ett härligt dopp i havet...underbart och precis lagom mycket vågor! Här är så otroligt vackert och det är sannerligen en stor lyx och ynnest att bara få vara, här! Viktigt att påminna sig om det ibland, var man än är, skulle jag tro!

Vägarbete i Hikka, varav en person som bara håller i parasollen...
"Badpojken" poserar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln