Incheckning Bangkok

Tjejerna provar hotellsängen! Tjejerna provar hotellsängen!

Efter 12 timmars totalt resande så har vi nu hamnat i Bangkok. Dessvärre missade vi natten så lite grus i ögonen känns det som att man har nu, när kvällen närmar sig. Flyget gick 01.30 från Colombo och som ett serviceinriktat flygföretag måste man ju bjuda på middag efter starten oavsett vilken tid det är på dygnet. Så när klockan var lite efter 02.00 drog vi i oss kyckling, rött vin och någon lite mousse till efterrätt. Helt bakvänt! När vi mätta och belåtna till sist somnade på flyget då var det dags för full belysning och landning i Bangkok(så klart), och man känner sig i princip som att man blivit överkörd av en ångvält och vill bara SOVA! Men, man klarar mer än man tror och så även denna gång:) Vi fick våra rum på hotellet redan vid 8.30(tack!!!!) och efter att ha ätit en rejäl hotellfrukost var vi bara tvungna att testa hotellsängarna, en timme eller, nja, det blev lite drygt två timmar. Men ack vad skönt, att få sträcka på sig i en nybäddad säng i ett ac-rum. Inte mycket som slår det efter en flygresa!

Sedan var det dags för äventyr ute på sta´n. Flera personer har rekommenderat shoppingcentret Mbk, så dit bestämde vi oss för att dra. Ja, shoppinglusten blev ju ganska snabbt stillad i detta enorma varuhus med 6 våningar totalt fullsmockade med prylar från golv till tak. Här kan man verkligen hitta allt...nästan. För min stora utmaning var att hitta några helt vanliga trosor att köpa med eftersom att det blev ett par för få vid utresan från Sverige. Men där gick jag bet!!! Kalsonger i alla möjliga färger och märken överallt, stora mamelucker, jajamen, små, små stringtrosor, inga problem. Men ett par hederliga medelålders enfärgade bomullstrosor, det var helt omöjligt att hitta! Så imorgon fortsätter utmaningen och vi får väl se hur detta svåra dilemma löser sig;) Spännande fortsättning följer alltså...

Avkoppling vid poolen efter en lång dag.
Etiketter: bangkok shopping trosor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln