Vatten, sta´n är full av vatten

Förmiddagen var helt ok, denna söndag. Tanken var att Maja skulle bli klippt idag men när vi väl hade fraktat hela familjen ner till Hikkaduwa så visade det sig att det var en fullmåne-dag och här innebär det att de flesta affärer då är stängda. På en full-måne-dag är skolan stängd och buddhister går till templet med blommor och rökelse. Alltså är Maja fortfarande långhårig!

Hon har givetvis också testat den lilla vespan. Hon är ju faktiskt 15 år och får köra vespa så det var svårt att avvärja hennes önskan om att testköra. Och vad kul hon tyckte att det var! Janaka tyckte att hon kunde köra själv ner till sta´n. Men så blir det inte, däremot lite fram och tillbaka på vår lilla ko-stig går ju bra!

Efter lunch kom så syndafallet, eller ett riktigt monsunregn!!! Det regnade och regnade och sedan började det att störtregna! Hela trädgården blev överfull och mot muren stod det ett par decimeter vatten. Äntligen hade Stina fått den hett efterlängtade poolen, om än så i väldigt litet format;) Dock var hon tvungen att plaska lite, den tösen hon älskar vatten...

Etiketter: maja stina monsunregn

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln