Nytt projekt, tålamod och alerta hjärnceller

Vilken intensiv och effektiv måndag! Vi hyrde Bodi och hans Tuk-tuk och åkte till "rottingmannen" och hämtade ett annat av våra projekt. Vi har låtit "rottingmannen" göra en stomme  som vi sedan ska utveckla tillsammans med en annan hantverkare. Mer berättar vi inte, utan senare får ni se resultatet som vi hoppas kommer att ta världen med storm;)

Därefter drog vi iväg till Bentota(1 tim härifrån) för att möta en annan snickare som vi fått kontakt med via Facebook. Klockan 12 hade vi bestämt och gissa när  de kom...13.15. Lite tröttsamt, läge för att påminna sig...vi är på Sri Lanka!!! Tänk positivt, vi hann beställa och äta en kaffe och en god cheesecake under tiden vi väntade:)

Efter det mötet åkte vi till en verkstad som gör jättefina saker av både trä och metall. Här fanns allt vi skulle vilja ha till hotellet, men dessvärre till helt andra priser än vad vår skrala budget tillåter. Vi lämnade i alla fall ritningarna till möblerna och håller nu samtliga tummar och tår så att de återkommer med ett överkomligt pris för våra möbler. Vi tror verkligen att de skulle kunna göra exakt de möblerna vi vill ha till VÅRT hotell!

Under eftermiddagen strilade det friska regnet ner igen och hjärnan kom igång på allvar. Ubbe visade definitivt prov på en briljant tankeverksamhet;) när han skulle öppna några kokosnötter och inte lyckades helt enligt plan...då fick det såklart bli den nya borrmaskinen. Vilken kreativ och nytänkande man jag har:)

Mums, god cheesecake!
Klart man ska använda borrmaskinen till kokosnötterna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln