Bröllop och tjejkväll

Lankesiskt bröllop. Lankesiskt bröllop.

Vad skönt att ha egentid en hel förmiddag! Gött att bara sitta och filosofera en stund, att gå på yoga, äta, åka och handla och bara vara själv. Väldigt lyxigt och ganska ovanligt numera!

När tjejerna kom hem strax efter lunch gav vi oss iväg ner till byn för en läskande italiensk glass och en cappuchino nere på Lavazza. Mums! Bredvid har de en stor mottagningshall där det oftast är någon form av fest och idag var det ett lankesiskt bröllop. Lite halvsnikigt lyckades Maja ta ett kort på den vackra bruden. Kära nå´n, här är det verkligen "all in". Glitter och glamour är bara förnamnet! Men vilken vacker kvinna!

 

Svalka denna varma eftermiddag fick vi i Janakas sköna pool där vi låg ochh guppade en bra stund. Kvällen avrundades med en god tjejmiddag, ansiktsbehandling deluxe, choklad för tjejerna och oliv för mig(tack syster Bettan).  Sedan för att avrunda en riktig tjejkväll så frossade vi i kärleksfilmen "Love actually". Precis som det ska vara en tjejkväll med de bästa tjejerna som finns! Härligt och mycket energipåfyllning;)

Glädjeskutt!
Glädjeskutt!
Allt för lite skönhet! Fröken Choklad, fru Oliv och fröken Choklad speglar sig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln