Svenska guldkorn

Här säljs det prylar! Här säljs det prylar!

Ja, så har man då acklimatiserat sig totalt till den svenska vardagen och med allt vad det innebär. Pratade häromdagen med kompisar om Sri Lanka och faktiskt känns det nästan som att vi inte ens varit där...eller i alla fall att det var väldigt längesedan!

I helgen var jag och tjejerna tillbaka på Slottskogens bakluckeloppis för att kränga en del gamla saker som vi inte längre vill ha. Ganska exakt 2 år efter att vi sålde av en del där, för att spara ihop till vår Sri Lanka-resa och där tv-teamet första gången filmade oss. Första bekantskapen med mikrofonmyggor innanför tröjan, en tv-kamera framför näsan och en coachande producent. Tror att vi definitivt sålde mer denna gång utan ett tv-team som flåsade oss i nacken;)

Sedan har jag och syster infört en ny klok sak...nämligen kvalitetstid, bara vi två. Har hunnit med en första träff, utanför Falkenberg, som är mitt emellan där vi bor. Vi tog med oss en fikakorg med goa grejer, promenerade och pratade, pratade och så pratade vi lite till. Värsta "Carinboosten". Funkar alldeles utmärkt och något jag rekommenderar! Funderar mer och mer på det där med att hitta de små guldkornen i vardagen och njuta av dessa. Kanske att jag blivit lite klokare eller kanske är det övergående;)...men just nu känns det gott att leva...just här!

Vilken natur och vilket sällskap...
Vilken natur och vilket sällskap...

Senaste inläggen

Bloggarkiv