El och karate

En glad (g)ubbe! En glad (g)ubbe!

Inte bara roligt inredningspyssel med kommande hotell utan idag satt vi tänderna i elen...eftersom att de här murar upp väggarna så måste de hugga ut plats för elen i efterhand. Ett ganska omfattande arbete kan jag tänka mig och man kan inte så lätt ändra sig i efterhand. Så uner förmiddagen har vi klurat var ska lamporna vara i sovrum, tolatter och i köket? Var ska fläkten sitta och var ska vi ha strömbrytarna? Sån´t som är lite svårare och jobbigare att bestämma än vilken säng som är fin till sovrummen...

Idag plockade jag upp Maja utanför skolan för en mysfika, bara för oss, innan vi skulle göra ett studiebesök på en lankesisk karateträning. Som ni kanske vet så har Maja svart bälte i karate och är lite sugen på att börja...men hon vill inte att någon i gruppen ska veta. Tror att det skulle vara bra för henne med en organiserad träning en kväll i veckan, men vi får se hur det blir! Hon ska klura på det och spännande fortsättning följer!

Mysfika med mor och dotter!
Mysfika med mor och dotter!
Maja iakttar och begrundar...
Maja iakttar och begrundar...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln