Vilken fredag, utflykt och bad!!!

På väg till till stationen i en väldigt full tuk-tuk! På väg till till stationen i en väldigt full tuk-tuk!

Idag var det dags att rasta våra besökare efter flera lata dagar på stranden. Tog tåget vid 9-tiden(30 minuter försent) till Galle för lite trevlig shopping och gott fik. Det blev lite kläder, krämer och en och annan flip-flop för våra gäster att packa ner hem till Svedala! Galle är en intensiv stad med ett fint fort och där man kan hitta lite kul shopping och annorlunda fik. Ibland gött att vara lite lyxig och västerländsk!

Vi tre-tiden när vi landat åter i Hikkaduwa efter en intensiv bussresa hem hann vi med ett besök på stranden, salta bad och lite god banankaka på Universal beach. En ganska skön dag skulle jag säga.
Fredagskvällen avrundar vi med ett glas vin i Babelena house och därefter lite god mat på Top secret som Olle och Lena måste besöka innan de drar vidare. En skön start på helgen alltså. En skön helg önskar vi er alla!

Glada tågresenärer!
Glada tågresenärer!
Sightseeing med turisterna
Sightseeing med turisterna
Yngsta tuk-tuk föraren som vi åkt med!
Yngsta tuk-tuk föraren som vi åkt med!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln