Choklad och Ringhalsnytt

Centrala Galle. Här händer det grejer hela tiden. Centrala Galle. Här händer det grejer hela tiden.

Idag tog veckan och energin fart och det kändes riktigt bra. Ubbe var fortfarande lite låg så jag tog en morgonpromenad själv. Vi har verkligen legat av oss det sista med träningen!

Sedan begav vi oss till Galle på gula "Humlan" för att mitt i centrala sta´n besöka en tygaffär. Behöver lite tyg till vår provisoriska "soffa" ute på verandan, så det blir lite mysigare och tyg hittade vi.


När tjejerna kom hem så såg verandan ut som ett glasscafe! Nytt säng/soffa överdrag och så hittade vi några färgglada vimplar att liva upp det hela med också! Dagen till ära, den 1 december, så kunde tjejerna öppna första luckan på sina chokladkalenderar (som de fått av Lena och Olle) och vi fick helt oväntat ett informationspaket från Ringhals med radioaktiv choklad;) Tack så jättemycket familjen Albrektsson! Det var ju för väl att vi fick lite utbildningsmaterial om Ringhals, så att inte våra hjärnceller helt förtvinar i värmen! Äntligen lite kvällslektyr!

Choklad till hela familjen!
Choklad till hela familjen!
Vilken tur att vi får senaste nytt från Ringhals!
Etiketter: post choklad jul

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln