En het ledig dag

Glada barn i Tuk-tuken. Glada barn i Tuk-tuken.

Ledig dag för tjejerna...igen! Misstänker att de får måndagen ledig för att första maj ligger på en söndag. Tydligen en stor dag här, första maj. Presidenten var på besök i Galle igår och hela staden var avstängd.

Stina fick skjuts av Jörn med barn till Unawatuna för att roa sig med Isak och Eva, vilket hon tycker är jättekul! Härligt med lite kompisar!

Jag och Ubbe träffade hantverkare Bazir idag för att eventuellt se om han kan hjälpa oss med att göra möblerna till hotellet. På Sri Lanka finns det en sorts stil på möblerna och vill man ha någon annan stil så får man fixa det själv. Så nu har vi gett honom instruktioner om hur vi vill ha det och han ska återkomma med ett pris. Spännande och ganska tidskrävande...men då blir det ju också personligt!

Maja hamnade vid skrivbordet för att plugga fornnordisk svenska! och spanska och det var väl inte riktigt vad hon ville, så det fick bli glass för att hålla humöret uppe. Värmen tär på oss just nu och humöret är lite sådär emellanåt. Det sliter både på tålamod och sömnen när det är såhär! Men vi håller tummarna för att det snart ska vända! Man klarar så mycket mer än man tror, något vi verkligen lärt oss under månaderna här! Skulle gärna skicka över ett par grader till kyliga Sverige:)

Glassmutor funkar definitivt om man ska plugga i värmen...
Glassmutor funkar definitivt om man ska plugga i värmen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln