En het ledig dag

Glada barn i Tuk-tuken. Glada barn i Tuk-tuken.

Ledig dag för tjejerna...igen! Misstänker att de får måndagen ledig för att första maj ligger på en söndag. Tydligen en stor dag här, första maj. Presidenten var på besök i Galle igår och hela staden var avstängd.

Stina fick skjuts av Jörn med barn till Unawatuna för att roa sig med Isak och Eva, vilket hon tycker är jättekul! Härligt med lite kompisar!

Jag och Ubbe träffade hantverkare Bazir idag för att eventuellt se om han kan hjälpa oss med att göra möblerna till hotellet. På Sri Lanka finns det en sorts stil på möblerna och vill man ha någon annan stil så får man fixa det själv. Så nu har vi gett honom instruktioner om hur vi vill ha det och han ska återkomma med ett pris. Spännande och ganska tidskrävande...men då blir det ju också personligt!

Maja hamnade vid skrivbordet för att plugga fornnordisk svenska! och spanska och det var väl inte riktigt vad hon ville, så det fick bli glass för att hålla humöret uppe. Värmen tär på oss just nu och humöret är lite sådär emellanåt. Det sliter både på tålamod och sömnen när det är såhär! Men vi håller tummarna för att det snart ska vända! Man klarar så mycket mer än man tror, något vi verkligen lärt oss under månaderna här! Skulle gärna skicka över ett par grader till kyliga Sverige:)

Glassmutor funkar definitivt om man ska plugga i värmen...
Glassmutor funkar definitivt om man ska plugga i värmen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln