Jaaa, samarbete med Karin!

Jippie! Samarbete med Karin Björnsdotter! Jippie! Samarbete med Karin Björnsdotter!

Nu är det officiellt! Vi har lyckats lägga beslag på skönaste Karin Björnsdotter, Korulife, fenomenal yogalärare,  för att under en period bli vår "egen" yogalärare på Jippie- the villa:) I dagarna kommer vi att presentera ett yogapaket för DIG som vill komma iväg för lite egentid, blomstra och växa en smula här i Hikkaduwa! Inte bara med yoga utan även med ayurvedisk konsultation och massage. Känns så otroligt spännande och roligt att kunna erbjuda detta under första delen av 2017. Som det ser ut nu så blir det under vecka 4 och 6 , med start söndag- lördag. Max antal platser per vecka är 12 personer. Jag vill lova att under den perioden ska vi minsann fylla på dina batterier så att när du återkommer till Svedala är du helt stinn av kraft och energi. Vem kan inte behöva en påfyllning i januari/februari om man är svensk!?? Spännande fortsättning och mer detaljer följer...under de närmaste dagarna!

Mer om energiska Karin Björnsdotter
Karin är utbildad illustratör och efter att ha yogat sedan 80-talet blev det ett naturligt steg att också utbilda sig till yogalärare. Karin jobbar med yogan och kreativiteten som medium för att hitta din inre kraft, hon är en närvarande lärare/instruktör som inspirerar dig till att utmana dig själv och till att våga.

Att yoga och måla har hjälpt Karin genom livets djupare kriser. Hon är till stor del uppvuxen i olika delar av världen och det har fostrat henne till att vara en empatisk person med stort intresse för människor av olika ursprung och historia. Att kunna hjälpa andra att nå sin fulla potential har genom åren blivit hennes ledstjärna. Karin Björnsdotter driver bland annat företaget Korulife http://www.korulife.se/

Etiketter: yogavecka korulife

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln