Matig torsdag

Ubbe inhandlar frukost nummer 2 för dagen! Ubbe inhandlar frukost nummer 2 för dagen!

Ytterligare en varm och orolig natt, puh! Man är inte riktigt van vid att ha 30 grader i sovrummet...Det märks att det går mot varmare nätter. Mars och april är tydligen riktigt varma månader, inget som vi ser framemot just nu:(

 

Kickade i alla fall igång "lilla" kroppen med en morgonpromenad. På vägen hem fick det bli inhandling av frukost nummer 2 på ett litet hak nere i svängen där det alltid finns något ätbart. Idag blev det korv i ett bröd, ett bröd fyllt med lök och kryddor samt två hoppers för att stilla vår hunger. Det är såååå svårt att variera maten, så ibland sitter vi och fantiserar om både salami och leverpastejmackor! Det händer att det dyker upp en riktigt god köttbit i fantasierna också, med sås då förstås!

Efter att vi varit på marknaden och köpt lite fina grönsaker, så fick det bli en spontananrättning a´la Carin till kvällsmat. Uppfrästa grönsaker, paprika, morot, purjolök, squash och vitlök under en bädd av bacon och ostsås. Jättegott, tyckte jag själv, OM jag inte tagit så förjordat mycket chili i! Börjar bli lite väl mycket inspiration från det lankesiska köket, tyckte tjejerna och tog varsin rostad macka istället:) Så kan det gå!

Vilken uppsjö av vackra grönsaker och så en liten...tv!!
Tja, vad ska vi kalla denna rätten, lankesisk grönsaksgratäng kanske, med sting!
Tja, vad ska vi kalla denna rätten, lankesisk grönsaksgratäng kanske, med sting!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln