Paket, handdukar och bad

Inte dumt att få chokladpudding och fruktmousse på posten! Inte dumt att få chokladpudding och fruktmousse på posten!

Återigen dags för ett lyxigt paket. Om paketet går sönder på vägen så lämnar inte brevbäraren ut det utan då får man ett kvitto ch får åka till postkontoret och lösa ut det tillsammans med passet. Skulle tro att det är för att inte brevbäraren ska bli frestad av att ta något. Denna gången fick Stina lösa ut paktetet som var skickat av hennes fina vän Olivia med föräldrar! Alltid så roligt med paket! Fina saker till Stina och smaskigaste efterrätterna till oss, chokladpudding och mango/passionsfruktsmousse:)Inte helt fel att lyxa till med någon kväll framöver. Mums och tack!
 

Vårt stora lager/hus, Babelena house, fick idag en ny leverans av saker till hotellet. Idag kom en stor Tuk-tuk och levererade det hela vid dörren. Mycket smidigt! Förutom klinker, toalettstolar, AC, minikylskåp, tyg, glas, hängare, lampor, termos, däck, träskivor, stolar, bord och pallar m.m. så kan huset nu även ståta med ett tjugotal handdukar(till pool och dusch), ett trettiotal örngott, ett tjugotal underlakan och cirka 35 "över"lakan. Japp, här finns det minsann grejer! Så´n tur att vi faktiskt har ett riktigt stort hus som just nu inte är sådär tjusigt och ordningssamt, men ett fantastiskt bra lagerställe!

Torsdagen bjöd på en så´n där härlig dag igen! Ljumma vindar, klarblå himmel och en strålande sol, bara tvunget att ta en sväng ner till havet för lite bad och solning! Idag hade vi med oss gamla pasta- och kycklingrester, som med lite hjälp av ost, purjolök, tomat, solroskärnor och brödkrutonger blev en riktigt smaskig pastasallad. Tro det eller men man blir hungrig trots värmen, i alla fall vi! Det är konstigt men att bada och ligga i skuggan på stranden tröttnar vi aldrig på och varje gång krävs det en djup inandning för att ta in den underbara strandvyn och den otroliga utsikten över ett paradis för precis så vackert är det OCH HÄR BOR VI:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln