Gnabb och tacksamhet

Nja, ingen riktigt bra dag...denna! För varmt, för mycket familj på för liten yta, tjejerna lediga från skolan och för lite att göra. Med andra ord en del gnabbande i familjen, precis som det kan vara ibland. Här är det dessutom så att alla familjemedlemmar har mycket mindre att göra på sin fria tid än hemma i Sverige. Lite svårt att vänja sig och faktiskt komma på något vettigt att göra! Men säkerligen en mycket bra erfarenhet framöver i livet!

Idag började vi i alla fall, efter en rejäl kraftansamling från oss alla, att spela in en kort film om bygget av vårt hotell. Givetvis vill vi nu att bokningarna fortsätter att trilla in, så lite marknadsföring kan aldrig skada:) Filmen kommer under veckan!

Sedan var Maja och Ubbe en sväng hos Shanti för att kolla in hennes hus och allt går helt enligt planer och det ser verkligen bra ut. Dessutom har ytterligare en donation ramlat in och nu ser det ut som att Shanti kanske till och med kan få glas i sina fönster. När man tänker på Shanti får ens gnabbande och gnällande ett helt annat perspektiv och man får sig en tankeställare! Såååå nyttigt emellanåt att faktiskt bli påmind om hur bra vi har det! Så tacksam över min fina familj och ynnesten att få vara på ett äventyr som detta !

Spana in alla våra filmer under fliken "Våra filmer" uppe till höger i menyn.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln