Hårdvalutor

En glad ägare av ett Jippieklistermärke;) En glad ägare av ett Jippieklistermärke;)

Denna morgon blev det hemmagjord musli till hela familjen tillsammans med ananas, papaya, bananer och curd(typ tjock yoghurt). Väldigt gott och kändes ovanligt med lite tuggmotstånd i munnen. En nyttig känsla!

Idag åkte vi åt ett helt annat håll för att köpa frukt. Inte alls de vanliga fruktställena utan vi drog en sväng inåt landet och där hittade vi ett fint litet ställe som en familj drev. Mannen körde dessutom tuk-tuk. Han berättade också att hans farbror bodde i Tranemo med sin svenska fru:) När han såg våra fina klistermärken ville han gärna ha ett också så han åkte helt enkelt med oss hem till Babelana house för att inkassera ett styck klistermärken. Hårdvaluta med klistermärken, härnere!!

En annan hårdvaluta är pennor, främst bläckpennor. Varenda gång man sätter in en kontakt i uttaget i väggen behöver man en penna för att trycka in i det tredje hålet så att kontakten åker in. Till ens förargelse finns det aldrig några pennor i närheten när man ska trycka in kontakten. Ett väldans mycket letande blir det emellanåt.De få bläckpennorna vi har ligger strategiskt utlagda så att man lätt ska hitta en när kontakten ska in i väggen. Vilka små lustiga vanor man lägger sig till med! Det är väl det som kallas anpassning, och det håller vi nog på med nu för fulla muggar...

En penna kan användas till mycket...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln