Dans och mens i skolan!

Så var det fredag och det känns väldigt skönt. Tjejerna har verkligen rört runt i den konservativa skolan som de hamnat på. De har börjat ifrågasätta flera saker, kanske inte alltid så populärt men verkligen nödvändigt. De har bland annat påpekat att det behövs papperskorgar till toaletterna(när tjejerna behöver slänga sina "månadspaket") och dessutom poängterat att dans kan man visst ha på gympan även om killar är med. Dessutom vet tydligen inte Majas 16-åriga killkompisar vad mens är! Så nu ska Maja ha några danslektioner med klassen och de har önskat att de ska prata mens. Så nu övas det på dans för fulla muggar. Heja tjejer och upp till kamp;)

Ubbe fick häromdagen nys om en köttaffär och köpte på sig lite oxfilé och kycklinglår. Idag var det så dags! Äntligen middag med välmarinerad oxfile, grönsaker, potatismos och rödvin. Herregud vad gott! Nu sitter vi här och har grymt köttkoma. Kan knappt röra oss och magen är inte helt nöjd efter en månads vegetarisk diet och nu en uppsjö av oxfile! Men hualia, vad det var gott, hela familjen bara slängde sig över maten. Inte så dumt fredagsmys ikväll!

 

Hungriga på kött!
Hungriga på kött!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ll » ”MISS LYCKAD”:  ”det är aldrig någon idé att fly”

  • Maja - Våga prata om psykisk ohälsa » ”MISS LYCKAD”:  ”Vilket bra skrivet inlägg! ♡ Och du har rätt, det är okej! ”

  • Sandra » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Gud vad underbart att ni satsade på ett hotell i Sri Lanka! Jag och min fam..”

  • Hannah » Haft en bra sommar?:  ”Hej! Ser att ni lever ungefär det liv jag går i planer för. Vad har din man för ..”

  • Anonym » ”MISS LYCKAD”:  ”Gud så starkt av dig! Men det modet kommer du att gå långt. Lycka till!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln