Test, hårlös man och festmåltid

Nåja, idag något bättre på sjukdomsfronten än igår...Men ack, vad det går segt!!!
Maja har idag gjort test i matte, svenska och engelska för att om möjligt komma in på IB(internationella)-programmet på Aranässkolan i Kungsbacka. I Varbergs kommun var det ett stort nej när vi försökte få dem att ta emot henne via distans/fjärrundervisning under höstterminen för att i januari hoppa på studierna på plats. Otroligt omodernt och oflexibelt, kan jag tycka. Men Kungsbacka var alerta och pigga på att åtminstone ge henne en chans. Halleluja, stort tack för det!! Som förälder vill man verkligen inte vara med och förstöra ens barns möjligheter till gymnasieutbildning! Håller alla tår och tummar för att detta ska gå bra!

Ubbe unnade sig en regelrätt gammaldags rakning idag med en riktig kniv och lite go massage efteråt. Dessutom klippte de håren i öronen, ögonbrynen och i näsan(öhhh). Och endast för 48 kronor, ja det kan det vara värt för att få hem en "skägglös" , mindre hårig väldoftande äkta man;)


Tisdagskvällen blev lite extra festlig med potatisgratäng, bearnaisesås(från Sverige), stekt kyckling och ett glas vin. Ja, varför inte...lite extra lyx kan väl aldrig skada, det är nu vi lever, så låt oss passa på att leva och dessutom njuta av livet! Vilken skön kväll, äta gott och långsamt, prata länge med barn och man och bara få ha det sååå härligt!

Gäller att ha en stadig hand...
En skön middag med familjen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln