Mera shopping och svett

Vilket hantverk! Vilket hantverk!

Dag nummer två i Colombo och vi njuter av AC både på rummet och i många av affärerna. Stina har fått ont i halsen och jag har fått lite "täppt i näsan". Men vad gör det när man kan ha det svalt och skönt!! INGET!

Vi började vår shopping/recogniseringsdag till The Good market. En marknad som bara har miljövänliga, ekologiska produkter. Ett väldigt bra ställe för att knyta kontakter med producenter av miljövänliga produkter, om man är intresserad av det. Hittade Mr Kalyanawansa där som företräder fattiga krigsänkor från norra lankesiska staden Mannar, där de väver fantastiska korgar av palmblad i otroliga färger. Just idag var det väl lite drygt 40-grader varmt så det tog inte så lång stund innan vi fick smita in på ett shoppingcenter med AC. Därefter hann vi med finfina Paradise road med gofika, en bomullsaffär och såklart Odell, ett måste för varje besökare i Colombo!

Så när klockan närmade sig 16 var vi dödströtta, tänk att det kan vara så tröttsamt att bara titta och shoppa! Belöningen blev ett svalkande dopp i poolen på taket och ett glas vitt vin. Kvällen avslutades med god mat och en ny bekantskap, en svensk familj som bodde i Kuala Lumpur och som nu var här på semester. Mycket trevligt med lite snack med dem och höra lite om deras spännande liv. "Det ska vara gött att leva", som vår fina vän Sussi säger...och så rätt hon har!

Ubbe som skulle ta kort på oss...men som tog kort på sig själv under tiden vi smilade upp oss framför kameran;(
Ubbe som skulle ta kort på oss...men som tog kort på sig själv under tiden vi smilade upp oss framför kameran;(
Sedan blev det visst ett kort på oss!
En svettig familj "ihopknökade" i en liten Tuk-tuk.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln