Utflykt till Kandy

De små elefanterna matas flera gånger om dagen med flaska tills de är 5 år! De små elefanterna matas flera gånger om dagen med flaska tills de är 5 år!

04.30 ringde klockan imorse och då var det dags för ssmtliga i Babelena house att ta plats i minivanen för att fara till Kandy, 21 mil och cirka 4,5 timmars åkande! Delmålet utmed vägen var ett besök på Pinnawala elefanthem. Ett daghem för små föräldralösa och skadade elefanter. Cirka 100 stycken tama elefanter finns där och det är de största antalet tama elefanter som finns samlade på ett ställe i hela världen.


Efter lunch besökte vi Botanical garden i Kandy, och det var ett häftigt ställe. En jättestor trädgård med de konstigaste växter och träd. Mysigt att bara strosa runt och titta. På kvällskvisten hamnade vi på hotell Forest Glen(inget bra hotell) en bit utanför Kandy där vi också träffade på familjen Lemurell, kompisar till familjen Broms. Inte helt fel att krypa ner i en säng med svala rena lakan denna söndag. Imorgon väntar hemfärd till Hikkaduwa och sedan skola på tisdag. Tills dess njuter vi av ledigheten!

Hela gänget inklusive vår chaufför!
Hela gänget inklusive vår chaufför!
Rastlösa barn och vuxna får klättra "av"sig!
Rastlösa barn och vuxna får klättra "av"sig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln