Myggstart och festslut

Redo för frukost insnärjd i sarong och två handdukar! Redo för frukost insnärjd i sarong och två handdukar!

Nu när det varit lite av en "värmebölja" är inte bara människorna lite extra trötta och varma utan också myggorna verkar vara på ett riktigt dåligt humör! Detta märks tydligt under frukosten varje morgon, då det känns som att en stor del av Hikkaduwas myggor bestämt sig för att hänga utanför Babelena house. Idag satt vi helt "kokongade" och käkade frukost, och ändå är det någon ettrig liten mygga som får tag i en liten tå och sticker till:( Rackarns tröttsamt!

 

Gårdagens massage satt igång kroppen på något sätt, så både jag och Ubbe har varit tunga i huvudet idag. Jag var till och med tvungen att inta sängläge under eftermiddagen. Inget vidare! Som tur var kom Stina och stödvilade med mig efter skolan på grund av onda öron!

Kvällen avslutade vi med choklad, popcorn samt tredje avsnittet av "Familjer på äventyr". Oj vad roligt det är att se sig själv i tv:n, det känns så längesedan vi filmade. Tyvärr får vi se det efter er i Sverige, vilket känns lite trist.  Men "den som väntar på något gott väntar alltid för länge", eller hur är det man säger;)

Men fördragna gardiner och en liten fläkt går det fint att vila inomhus även på Sri Lanka!
Men fördragna gardiner och en liten fläkt går det fint att vila inomhus även på Sri Lanka!
Spännande med avsnitt 3!
Spännande med avsnitt 3!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln