Sorg och surf

IMG_3818[1] IMG_3818[1]

Ett lik hittade vi denna morgon på verandan. Vi hade glömt att stänga av takfläkten ute på verandan och troligtvis hade en liten fladdermus åkt på en rejäl smäll där och sedan stupat på vårt golv. Den var stendöd! Kändes lite taskigt och onödigt, så hela familjen tog farväl och så kastade Ubbe iväg den över muren. Så kan det gå om man är fladdermus!

Idag var alla laddade för att testa på vågsurfing. Den som inte var lika sugen och fick stå på stranden och filma och ta kort istället, var Peter. Samtliga sju nybörjare fick ta på sig tröja och fick en ordentlig genomgång av säkerhet och surfinstruktioner av Ari på stranden. Därefter var det lite övning på en bräda i sanden. Lektionen varade i 30 minuter och man kan väl säga att vi "lite äldre varianter" var ganska nöjda med en 30 minuters lektioner. Ont i kroppen, lite skav här och något sår där, men fantastiskt roligt. Extra kul förstås när alla gjorde det samtidigt och vi kunda heja på varandra. Tjejerna är definitivt intresserade av att fortsätta, vi får väl se hur det blir med föräldrarna;) Lite ringrostiga, men hur är det man säger "det är aldrig försent att lära gamla hundar att sitta...";)

Maja in action!
Maja in action!
Gammelgubben kan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln