Krama ur sista droppen...

En liten 3-veckors bebis. Av hundra som de släpper ut i havet, klarar sig en. En liten 3-veckors bebis. Av hundra som de släpper ut i havet, klarar sig en.

En späckad dag...passade på att besöka en sköldpaddsfarm, Stinas klipptes ytterligare lite till av Mia och därefter åkte vi ner till stranden för att njuta av några ljumma dopp och en kall Lion. Det kändes som att alla var överens om att inte prata en massa om tråkiga hemresesaker utan att bara suga ut det absolut bästa ända till sista minuten innan avfärd.

Efter en ljuvlig eftermiddag på stranden så var det dags för avskedsmiddag i Babelena house och packning.

Sedan när bilen kom strax efter 20-tiden på kvällen då kunde ingen stå emot längre. Så hjärtskärande att se när två storgråtande små tjejer hejdlöst kastar sig i varandras armar och mammorna därefter gör samma sak. Maja sa precis innan, detta gillar inte jag...Nej, vem gillar avsked, inte någon, skulle jag tro. Så tråkigt och jobbigt! Men, fantastiskt roligt att få ha våra goda vänner här och få visa dem vår vardag och vår miljö! Det är något vi får suga på framöver när allt stänger här i Hikkaduwa och turister och besökare lyser med sin frånvaro! Vilka underbara dagar vi haft med bästaste vännerna, stor kram till er!

Sötaste vännerna:)
Bästa familjen på väg till flygplatsen och Sverige!
Bästa familjen på väg till flygplatsen och Sverige!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln