Ett stort tack!

Tack! Tack!

Det är överväldigande vilken respons vi får från vilt främmande människor som följer vår blogg eller sett oss på SVT. Det värmer verkligen våra hjärtan när vi läser fina peppande ord till oss på bloggen, facebook och på mailen, eller möter någon på stranden som är sådär jättegullig! Ett stort tack!
 

Varje dag ramlar det in minst 10-tal mail/meddelande från människor som är nyfikna på oss, på inspelningen, på skolan, på hotellet eller på Sri Lanka. Fortsätt att skriva till oss! Det är verkligen jätteroligt!

Som ni säkert förstår tar det en hel del tid att svara på alla mail, men vi lovar, vi svarar så fort och så mycket som vi bara hinner. Hör gärna av er om idéer på vad vi ska skriva om på bloggen, vad är intressant att läsa om och ni har några specifika önskemål?
Eller vill ditt företag synas ihop med oss på vår blogg – hör av dig! Bloggen har mer än 800  läsare varje dag, och det är vi otroligt stolta och glada över!

Vi har här nu i dagarna fått ett finfint paket från Panos Emporio som gärna vill "sponsra" oss med bikinis, handdukar och parfym.Som ni förstår är det en strykande åtgång på badkläder här och väldigt svårt att få tag på nya. Ett sponsring/samarbete kan se ut på många sätt, och vi är öppna för det mesta. Dessvärre är det ju inte helt gratis att bo eller bygga hotell på Sri Lanka heller;) Det är dock ett fantastiskt äventyr och vi är så glada för att vi är här och det känns så häftigt att så många faktiskt är intresserade av att följa vår vardag!

Nu är det minsann dags för lite fredagsmys! Mys på!

Så här glada blir hela familjen när vi får nya badkläder från Panos Emporio!
Så här glada blir hela familjen när vi får nya badkläder från Panos Emporio!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln