Ordning och reda

Idag har vi haft besök av en städare! Jajamen, ni läste rätt! Vi har hjälp med städningen och det ingår i hyran. Herregud vilken lyx! Han kommer hit en hel dag varje månad och gör en grundlig städning. En jättetrevlig prick, men att putsa fönster var nog inte hans starkaste sida. Han tog helt enkelt slangen och sprutade lite på rutorna och så var det klart! Men rent och snyggt var det verkligen inne i hela huset:)

Idag har vi hämtat hem våra finfina hyllor hos en hantverkare i närheten. Han har gjort dessa för hand, just för oss. Så nu kan vi äntligen få in handdukar, lakan, datorer, toalettartiklar m.m. på hyllor i våra tre nya rottingmöbler. Känns jätteskönt att börja få lite ordning i huset.

På kvällarna här blir det mest läxläsning, facebook, wordfeud(förstås), bloggen och kortspel. Ikväll hann vi till och med ett snabbdopp innan det var dags för tjejerna(och deras föräldrar) att läsa läxor. Det känns väldigt viktigt att vi är med och stöttar, det är tufft nog för tjejerna ändå att allting i skolan är på engelska. Häromdagen kom Stina hem och skulle skriva ner exempel på nouns, och det ordet var verkligen inget som jag hade i mitt vokubulär. Så efter lite googlande hittade vi att noun betyder förstås...substantiv! Så det är inte utan att föräldrarna också lär sig ett och annat! Bonus för oss gamlingar alltså;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln