Dansanta brudar och svenska godsaker

Denna eftermiddag kom tjejerna hem från skolan fulla av energi. De hade haft dans som sista lektion i skolan och det verkade ha varit en riktig lyckoträff med en bra danslärare, för det första som hände när de kom hem var att de ville visa upp den nya dansen. När två tonårsdöttrar kommer hem och erbjuder dansuppvisning för sina föräldrar, då sitter man tacksamt stilla och tittar uppmärksamt;) Efter det sedvanliga fikat försvann de båda in på Majas rum för att öva! Gött att se lite energi och initiativ.

Efter en lång och lugn period av uteblivna brevbärarbesök:( så var det dags idag för ett paket! Yeah, såå längesedan sedan vi fick paket från härliga Svedala. Det var mormor och morfar som slagit till med lite godsaker från Sverige, kakmix, bearnaisesås och några skvallertidningar. Inte helt fel! Skulle tro att det till och med kan funka med lite skvallertidningar även på en lankesisk toalett. Som tur är så får vi ju läge att testa detta nu!

Mmmm, godsaker för både kropp och själ...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln