Helg och laddar för besök

Underbar helgfrukost! Underbar helgfrukost!

Lördag, bästa morgonen på hela veckan. Blev en långfrukost med hela familjen! En skön stund! Prata och äta god frukost! Idag slog vi till med IKEAS hallon- och blåbärssylt till frukost. Lyx, tack familjen Sandh för det! Dessutom blev det passionsfrukts/banan/yoghurt/king coconut- smoothie. Väldigt gott och energigivande! Helt enkelt en bra start på en lankesisk dag!

En härlig dag som denna, cirka 30 grader varmt, blå himmel och strålande sol, då måste man ju bara ner till havet, stranden och en solstol! Underbart skönt! Idag var vattnet dessutom lugnt och helt klart! Underbart att bara ligga och guppa i vattnet!

Lite senare på eftermiddagen kom Anna och Stefan förbi med sina fina döttrar. Så då blev det intensiva samtal för föräldrarna och kortspel för döttrarna!  Efter en taccopaj denna lördagkväll så laddar vi nu för en tidig väckning imorgon, 5.00, för att möta Ubbes mamma och pappa på flyget! Ska bli sååå roligt att träffa dem och se vad de tycker om Sri Lanka! Tjohoo, snart är de här...

Kortspel med döttrarna Sandh!
Kortspel med döttrarna Sandh!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln