Henna, ben och salami

Läckert! Läckert!

Inför helgen har tjejerna gjort sig riktigt fina och för första gången testat lankesiska hennatatueringar på händerna. En timme tog hantverkat på respektive hand och kalaset kostade 60 kronor per tjej. Väldigt fint tyckte de efteråt och tatueringen håller tydligen i 2 veckor. Fascinerande konstverk måste jag säga!
 

Historien om lilla Pippi går vidare och idag köpte vi ett stort ben till henne för att hon skulle få något extra gott. Ett ben, sånt som alla hundar gillar. Men se, denna hunden vet antagligen inte vad ett ben är och att man som hund ska gilla det, för hon ägnade det inte en enda liten blick. Så nu ligger det på gräset i väntan på bättre tider. Någon som har tips på hur man får en hund att förstå att de ska äta ben?

Framåt eftermiddagen var vi bjudna till Unawatuna och den allra skönaste av norska familjer. Jörn, Charlotte, Isak och Eva kom precis hem efter en liten tur till Europa och det var så kul att träffa dem igen och höra om resan. Det var förstås en extra stor bonus att de hade tänkt på oss under resan och inhandlat salami, skinka, ost och lite andra godsaker!! Tackar allra hjärtligast och vi alla ser framemot en supersmarrig frukost imorgon bitti! Vilken lördagslyx!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln