Hej Elsa 2.0

Inspektion av Elsa! Inspektion av Elsa!

Jaaaa, så var det då äntligen dags att plocka hem nya versionen av Elsa, 2.0. Vår egen lilla isprinsessa(från filmen Frost), en mobil ac som ska göra nätterna lite mindre "heta" för oss här i Babelena house. Drygt 29 grader känns ok men nu börjar det rulla upp över 30-graders strecket och då är det lite svårt att sova gott för oss varmblodiga nordbor;)

Lilla mackapären, visade sig vara en riktigt stor pjäs med en stor slang där varmluften ska gå ut. Hmmm, så under eftermiddagen har Ubbe skarvat rör och fixat så att varmluften verkligen går ut från rummet utan att använda våld på någon vägg eller fönster. Nu är det faktiskt NÄSTAN kyligt i vårt sovrum(26-27 grader). Så det ska bli så skönt att krypa ner i sängen denna kväll. Kanske att man till och med behöver ligga nära varandra under lakanen. Riktigt mysigt för omväxlings skull...

Stina kyler sig...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln